Det er i Lærdal det skjer

Fra Lærdal når du noen av verdens mest unike veier i Norges vakreste landskap.

Guidet tur på Laerdalsörenring

Ta kontakt for pris og forslag til opplegg La hotelldirektør Johannes ta deg med på tur

Om du ønsker å booke tur til din motorklubb eller firma er det bare å
ta kontakt med oss.

Vi skreddersyr motoropplevelser, alt fra aktiv kjøring til utstilling og festligheter

Ta kontakt på post@lardalsorenhotel.no eller ring 93874582

Veiene rundt Lærdalsøren Motor Hotell er noen av Norges vakreste og mest spektakulære.  Hotelldirektør Johannes er selv et petrolhead av dimensjoner og har satt opp hele 7 Laerdalsörenring ruter med varierende lengde som kan oppleves med base på hotellet. 

Nå kan du også få Johannes med som guide på turen.  I en av sine ikoniske sportsbiler leder han an på turen og sørger for at turen stopper på de riktige plassene og bidrar med historier og info om stedene som besøkes. 

Tidligere arrangementer og turer har til og med hatt med egen kokk for matservering på ett av de fantastiske utsiktspunktene langs ruten, det arrangeres museumsbesøk eller lunsj på ett av de andre serveringsstedene langs rutene.  Alt er mulig.

 

Skitrekkhopping i Porsche

fra 9990,- / per døgn i Drive-in Room med vår 911 Carrera 4 GTS

Vi har bygget Drive-in rommet for å benyttes året rundt, og i kombinasjon med utleie av vår flotte Porsche Carrera 4 GTS kan man nå 5 skisentre på under en time fra hotellet.  Og på vinterdekkete veier blir det fort en uforglemmelig opplevelse.

Konseptet her er at du kommer til Lærdal, parkerer bilen din og bor i det nye drive-in rommet vårt  Bo her gjerne fredag til søndag og lei Porschen lørdag; vi setter sammen en pakke for deg. Da har du fem skitrekk innen en time til 75 minutter kjøring fra Lærdal.

Hotelldirektøren på Lærdalsøren hotell står halvveis inni en Porsche 911 Carrera 4 GTS. Den har snøbrett på taket og er ifølge Johannes en ypperlig skibil.

– Tanken er at du skal kunne oppleve å kjøre en Porsche 911 med 480 hester på vinterføre og stå på ski og brett samstidig; gjøre to fantastiske ting på en dag.

Johannes har laget til  kjøreruter i konseptet. Du kan kjøre fra hotellet til trekket på Filefjell og stå der en time eller to, så kan du kjøre via Tyin til Årdal og Fodnes, ta ferja over og renne i Hodlekve, og avslutte med en runde i trekket på Hafslo. For eksempel. Og du har plass til alt av ski og brett på taket.

– Som vanlig med Johannes er rette spørsmålet, hvordan kom du på dette?

– Nei, det er no ein laurdagskveld og eit par halvliterar, det. Ein sit og keiar seg, det er mørkt og ingenting å finne på. Så då tenkte eg med meg sjølv kva eg kunne tenkt meg å gjere i morgon? Jau, det er å leige meg ein Porsche og kjøyre til alle skitrekka i området. Og det er jo skitrekkhopping, det. Me har jo ikkje øyar her, så ein kan ikkje drive med øyhopping. Eg har testa dette nokre helger i vinter, og eg har kosa meg veldig, i alle fall.

Johannes Einemo